Ads Area

Gk Adda for SSC CGL, CHSL, MTS, Rail, State PCS | Top 10 Gk Adda QA | Part - 44

 

Gk Adda for SSC CGL, CHSL, MTS, Rail, State PCS | Top 10 Gk Adda QA | Part - 44



Gk Adda for SSC CGL, CHSL, MTS, Rail, State PCS



➲ 1. Kathakeertan is a dance form of which state ? 
Ans : Maharashtra 

➲ 2. Huttari is a dance form of which state ? 
Ans : Karnataka 

➲ 3. Kaliyattam is a dance form of which state ? 
Ans : Kerala 

➲ 4. Pinnal Kolattam is a dance form of which state ? 
Ans : Tamil Nadu 

➲ 5. Ghanta Mardala is a dance form of which state ? 
Ans : Andhra Pradesh 

➲ 6. Ghumara Sanchar is a dance form of which state ? 
Ans : Odisha 

➲ 7. Kathi is a dance form of which state ? 
Ans : West Bengal 

➲ 8. Khel is a dance form of which state ? 
Ans : Assam 

➲ 9. Giddha is a dance form of which state ? 
Ans : Punjab 

➲ 10. Hikat is a dance form of which state ? 
Ans : Jammu and Kashmir






Tags

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.