Ads Area

Gk Adda for SSC CGL, CHSL, MTS, Rail, State PCS | Top 10 Gk Adda QA | Part - 133

 

Gk Adda for SSC CGL, CHSL, MTS, Rail, State PCS | Top 10 Gk Adda QA | Part - 133


Gk Adda for SSC CGL, CHSL, MTS, Rail, State PCS

■ 1. World AIDS Day is observed on which Day ?
Ans : 1st December 

■ 2. National Pollution Control Day is observed on which Day ?
Ans : 2nd December 

■ 3. World Handicapped Day is observed on which Day ?
Ans : 3rd Decembe

■ 4. Indian Navy Day is observed on which Day ?
Ans : 4th December 

■ 5. India-Bangladesh Maitri Diwas 2021 was observed on which day ?
Ans : 6th December 

■ 6. International Volunteer Day is observed on which Day ?
Ans : 5th December 

■ 7. World Soil Day is observed on which Day ?
Ans : 5th December

■ 8. International Anti-Corruption Day is observed on ?
Ans : 9th December 

■ 9. Human Rights Day is observed on which Day ?
Ans : 10th December 

■ 10. International Mountain Day is observed on which Day ?
Ans : 11th December




Tags

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.